Değerli Üyemiz, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü 16.00-19.00 saatlerinde Doç. Dr. Ahmet UHRİ ile Şarap Semineri ve Tadım etkinliğini gerçekleştiriyoruz. "Şaraptan Sirkeye Kültürden Doğaya Fermentasyon Teknolojileri" konulu semineri sunacak değerli hocamız Ahmet UHRİ‘nin "Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri", "Ateşin Kültür Tarihi", "Ampelofilozofiya", "Deneysel Bir Arkeoloji Çalışması Olarak Hitit Mutfağı" ve dünyanın en prestijli yemek kitabı yarışmalarından olan Gourmand ödüllü "Ege Otları" adlı kitapları bulunmaktadır. Etkinliğimizde şarap tadımı ve ikramlar yer alacaktır. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almakta olup katılmak isteyen üyelerimizin ekli başvuru formunu doldurarak ege@kmo.org.tr adresine e-posta göndermelerini rica ederiz. TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi Tel: 0232 421 35 35 ********* Etkinlik Adı: Şarap Semineri-II; Şaraptan Sirkeye Kültürden Doğaya Fermentasyon Teknolojileri ve Tadım Etkinlik Tarihi: 27 Nisan 2024 Cumartesi saat: 16.00-19.00 Son Başvuru Tarihi: 17 Nisan 2024, Çarşamba Etkinlik Yeri: Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi Ahmet Taner Kışlalı Parkı 2035 sokak no 36 (Gondol Cafe Yanı) Atakent/Karşıyaka-İZMİR Eğitmen: Doç. Dr. Ahmet UHRİ 1963‘te İzmir‘de doğdu. 1986‘da E.Ü Gıda Müh. Bölümünden mezun oldu. 1997 yılında E.Ü Edebiyat Fak. Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Aynı fakültede yüksek lisans ve doktorasını yaptı. Eylül 2011‘de yardımcı Doç. Dr. unvanı aldı. Halen Dokuz Eylül Üniversitesinde Arkeoloji Bölümünde görevine devam etmektedir. Kültürler ve gastronomi üzerine kitaplar yazmış olup bazı yazılarına https://apelasyon.com/yazarlar/ahmet-uhri adresinden ulaşılabilir. Etkinlik Ücreti: 600,00-TL dir. İletişim: ege@kmo.org.tr, 232 4213535 Not: Etkinliğimiz dışarıya açık olup kontejanımız sınırlıdır. |