KMO

VEDAT OZAN’LA KOKULAR, TATLAR VE LEZZETLER ARASINDA BİR YOLCULUK

    Yayına Giriş Tarihi: 16.10.2024  Güncellenme Zamanı: 17.10.2024 12:38:37  Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE  
 

Güncellenme Zamanı: 16.10.2024 16:23:01

Şubemiz tarafından 2 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00-16:00 arasında “Kimyasal Duyularımız ‘Tat, Koku ve Lezzetler Üzerine bir Söyleşi’ isimli etkinliğimiz Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde gerçekleşecektir.

1978 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi`ni bitiren Vedat Ozan, yüksek öğrenimini 1980 yılında Boğaziçi Üniversite`sinde tamamladı. İFSAK`ta aldığı fotoğrafçılık eğitiminin ardından, aynı kurumda eğitmenlik yaptı. Profesyonel bağımsız parfümörlüğünün yanı sıra başta koku duyusu olmak üzere duyular konusunda çalışmalar yaptı. Açık Radyo`da üç yıl Koku adlı programı hazırlayıp sundu. Alanında pek çok üniversitede ders verdi, seminer ve konferanslara katıldı. Vedat Ozan dört ciltlik Koku kitabıyla Türkiye`de koku literatürünü kurmuş ve okurlarını, kokunun rehberliğinde mitolojiden tarihe, kimyadan ekonomi-politiğe, edebiyattan sinemaya uzanan sınırsız bir yolculuğa çıkarmıştır. O‘nun tadına doyulmaz üslubuyla; koku, tat ve lezzeti konuşacağımız bu keyifli söyleşide buluşmak üzere.

Başvuru Linki: https://forms.gle/q1nHS4Dy7J2L4T2C8


 

 

Dosyalar

Afiş (389 KB) (16.10.2024 16:22:10)

PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için
Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.
Acrobat® Reader® yüklemek için

Okunma Sayısı: 86

İstanbul Şube Kaynaklı Haberler »
Tüm Haberler »

 
Oda aidatlarınızı kredi kartınızla güvenli bir ortamda ödeyebilirsiniz.
ÜYE HAKLARI VE GÜVENLİ AİDAT ÖDEME