|
Yayınlar |
|
|
|
VEDAT OZAN’LA KOKULAR, TATLAR VE LEZZETLER ARASINDA BİR YOLCULUK
Yayına Giriş Tarihi: 16.10.2024 Güncellenme Zamanı: 17.10.2024 12:38:37 Yayınlayan Birim: İSTANBUL ŞUBE |
|
Şubemiz tarafından 2 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00-16:00 arasında “Kimyasal Duyularımız ‘Tat, Koku ve Lezzetler Üzerine bir Söyleşi’ isimli etkinliğimiz Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde gerçekleşecektir. |
1978 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi`ni bitiren Vedat Ozan, yüksek öğrenimini 1980 yılında Boğaziçi Üniversite`sinde tamamladı. İFSAK`ta aldığı fotoğrafçılık eğitiminin ardından, aynı kurumda eğitmenlik yaptı. Profesyonel bağımsız parfümörlüğünün yanı sıra başta koku duyusu olmak üzere duyular konusunda çalışmalar yaptı. Açık Radyo`da üç yıl Koku adlı programı hazırlayıp sundu. Alanında pek çok üniversitede ders verdi, seminer ve konferanslara katıldı. Vedat Ozan dört ciltlik Koku kitabıyla Türkiye`de koku literatürünü kurmuş ve okurlarını, kokunun rehberliğinde mitolojiden tarihe, kimyadan ekonomi-politiğe, edebiyattan sinemaya uzanan sınırsız bir yolculuğa çıkarmıştır. O‘nun tadına doyulmaz üslubuyla; koku, tat ve lezzeti konuşacağımız bu keyifli söyleşide buluşmak üzere. Başvuru Linki: https://forms.gle/q1nHS4Dy7J2L4T2C8
|
|
Dosyalar |
|
|
|
Afiş (389 KB) (16.10.2024 16:22:10) |
PDF uzantılı Makale dosyalarını veya diğer Ek Dosyaları okuyabilmeniz için Acrobat® Reader®'ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. Acrobat® Reader® yüklemek için
Okunma Sayısı: 86
İstanbul Şube Kaynaklı Haberler » Tüm Haberler »
|